Smaller Default Larger

Salicru akkumulátortöltők és DC rendszerek

Ezek a készülékek egyenáramú ( DC ) tápegységek, melyek garantálják a folyamatos megtáplálást igénylő fogyasztóknak a stabil tápfeszültséget, figyelmen kívül hagyva a hálózati feszültség hullámzásait és ingadozásait. Abban az esetben, ha a hálózati feszültség megszűnik, a fogyasztók e kapcsolóüzemű tápegységek kimenetére csatlakoztatott akkumulátortelepből nyerik a működésükhöz szükséges villamos energiát.

 

E töltők - tápegységek megépítésénél impulzus szélesség modulációt ( PWM ) alkalmaztak, mivel a méret, súly, hatékonyság és megbízhatóság tekintetében e technológia a legjobb előnyökkel bír.

 

A Salicru cég által kifejlesztett OPTIMUS és COMPACTO 48V-os egyenáramú készülékek ideálisan alkalmazhatóak telekommunikációs rendszereknél, ahol tápfeszültség hiba esetén megszakítás léphet fel azokban a szolgáltatásokban amelyeket a hirközlési vállalatok nyújtanak ügyfeleiknek.

Elérhetőségeink

Dél-Elektro KFT.

Felszabadulás u. 46/A

6773 Klárafalva

Magyarország

 

Tel/Fax:(62)529-119

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

www.delelektro.com

Dél-Elektro KFT.

A Dél-Elektro KFT. 1997-ben alakult, alapvetõen AC-DC segédüzemi berendezések karbantartására, javítására. A Kft. dolgozói az EDF DÉMÁSZ ZRt. transzformátor állomások és informatikai rendszerek szünetmentes áramellátásban szereztek megfelelő tapasztalatokat. Az EDF DÉMÁSZ ZRt.-vel jelenleg is szerződéses kapcsolat keretein belül látja el a fent említett tevékenységét.

 

 

Ajánlott oldalak:

 

ziment logo