Smaller Default Larger

Four Group aggregátorok

     Az olaszországi Four Group S.R.L. áramfejlesztőket gyártásával foglalkozik, világszerte ismert, kiváló minőségű motorokkal: Lombardini, IVECO, John Deere, Deutz, Perkins. Ezek mindegyike a minőséget és a megbízhatóságot, így a hosszú élettartamot jelentik a felhasználónak, ugyanis semmilyen távol-keleti vagy török alkatrészt nem használnak fel az áramfejlesztők készítésekor.


     A Vevőink a terméket és a számlát közvetlenül a gyártótól kapják, így nincs közbeiktatott kereskedő az értékesítés során - ami miatt az árak megfizethetők. Meghibásodás esetén 1 éves európai garanciát kínálunk, a garanciaidő leteltével pedig az ország több pontján lévő szervízhálózat teszi lehetővé az esetleges problémák kezelését.

 

Four Group Italy termékskála 

     A hagyományos áramfeljesztők mellett hegesztő- és traktorhajtású áramfejlesztőket is gyártunk.

 

A Four Group termékkatalógusait, cégismertetőját letöltheti az alábbi linkekről:

 

Four Group cégbemutató

Four Group áramfejlesztők, aggregátorok

 

Amennyiben további információra van szüksége a Four Group termékeket illetően, kérem keressen bennünket a 06(62)/529-119, 0630/3385-497-es telefonszámok egyikén, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Elérhetőségeink

Dél-Elektro KFT.

Felszabadulás u. 46/A

6773 Klárafalva

Magyarország

 

Tel/Fax:(62)529-119

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

www.delelektro.com

Dél-Elektro KFT.

A Dél-Elektro KFT. 1997-ben alakult, alapvetõen AC-DC segédüzemi berendezések karbantartására, javítására. A Kft. dolgozói az EDF DÉMÁSZ ZRt. transzformátor állomások és informatikai rendszerek szünetmentes áramellátásban szereztek megfelelő tapasztalatokat. Az EDF DÉMÁSZ ZRt.-vel jelenleg is szerződéses kapcsolat keretein belül látja el a fent említett tevékenységét.

 

 

Ajánlott oldalak:

 

ziment logo