Smaller Default Larger

Tisztelt Érdeklődő!

 

aggregtorok  Cégünk aggregátoros hálózatpótló szolgáltatással is foglalkozik. Korszerű, hangszigetelt gépeink vontathatóak, legnagyobb teljesítményű áramfejlesztőnk önjáró, teherautóra szerelt.

 

  Árainkat a teljesítmény igény, a szolgáltatás ideje, valamint az üzemanyag árak alakulásának tükrében alakítjuk ki. Hosszabb szolgáltatási igény esetén igen jelentős árengedményt tudunk biztosítani a néhány órás teljesítés árához képest. Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk. Minden szolgáltatást tele üzemanyagtartállyal kezdünk el teljesíteni. Megrendelőink választhatják az üzemanyag ár nélküli óradíjas számlázást, ebben az esetben a szolgáltatás végén a megrendelő költségén tankoljuk vissza az elfogyasztott üzemanyagot.

 

  Az áramfejlesztőinkhez természetesen megfelelő keresztmetszetű csatlakozó kábeleket is biztosítunk.

  Mivel minden gépünk mobil, így várjuk megtisztelő érdeklődésüket akár távolsági korlátok nélkül is.

 

Aggregátoraink teljesítménye:

 

200KVA/160KW

250KVA/200KW

438KVA/350KW

Elérhetőségeink

Dél-Elektro KFT.

Felszabadulás u. 46/A

6773 Klárafalva

Magyarország

 

Tel/Fax:(62)529-119

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

www.delelektro.com

Dél-Elektro KFT.

A Dél-Elektro KFT. 1997-ben alakult, alapvetõen AC-DC segédüzemi berendezések karbantartására, javítására. A Kft. dolgozói az EDF DÉMÁSZ ZRt. transzformátor állomások és informatikai rendszerek szünetmentes áramellátásban szereztek megfelelő tapasztalatokat. Az EDF DÉMÁSZ ZRt.-vel jelenleg is szerződéses kapcsolat keretein belül látja el a fent említett tevékenységét.

 

 

Ajánlott oldalak:

 

ziment logo